Informatii Legale.

Termeni de Serviciu

TOS = Termeni de serviciu (Terms of Service)

AUP = Acceptarea politicii de folosire (Acceptable Use Policy)

Dynamic Content = Firma noastra, Dynamic Content SRL, identificata cu CUI 23837133 & inregistrata la Registrul Comertului J40/7990/2008


Folosirea serviciului Dynamic Content constituie aprobarea si acordul cu AUP pentru Dynamic Content, ca si cu TOS pentru Dynamic Content.

Toate prevederile acestui contract sunt subiect al TOS pentru Dynamic Content si al AUP. AUP poate fi schimbata din cand in cand, la discretia Companiei. Cealalta parte contractanta trebuie sa inteleaga ca modificarea AUP de catre Companie nu poate constitui un temei pentru o incheiere timpurie a contractului ori neefectuarea unei plati.

Prevederi Legale in Vigoare

AUP interzice in mod expres folosirea serviciului nostru pentru activitati in afara legii. Asadar, Compania poate face publice unele informatii, ori chiar pe toate, referitoare la semnatar - inclusiv IP-ul desemnat, detalii despre cont, folosirea acestuia, etc. - la solicitarea unui organ legislativ care prezinta o cerere in scris, fara vreo aducere viitoare la cunostinta ori cu obligativitatea consimtamantului semnatarului. Pe langa toate acestea, Dynamic Content are dreptul de a incheia furnizarea serviciului in discutie.

Taxele pe Serviciu

Semnatarul trebuie sa recunoasca faptul ca i-au fost aduse la cunostinta natura serviciului furnizat si taxele initiale. Oferta promotionala este conditionata de atingerea telurilor si mentinerea costurilor, insa nu se limiteaza la taxele pe care le impun furnizorii.

Plata

Stabilirea acestui serviciu depinde de chitanta pentru taxele declarate de catre Companie. Platile secundare apar numai la data stabilita pentru luna in care a fost furnizat serviciul. Dynamic Content ofera o garantie de cinci zile de la achizitionarea servicului, pentru ca semnatarul sa-si poata recupera suma investita. Orice alte rambursari nu sunt posibile.

Chestiuni Problematice

Toate disputele pe tema facturarii trebuie sa fie raportate in maxim 60 de zile de la momentul aparitiei lor. Daca ii prezentati o plangere emitentului cardului dumneavoastra, ramane la discretia Dynamic Content daca taxa este una valida, in conformitate cu prevederile TOS si/sau AUP, va trebui sa platiti ceea ce se cheama „Administration Fee.”

Neefectuarea platii

Compania poate intrerupe temporar furnizarea serviciilor sau chiar termina contractul de fata, pe baza neachitarii taxelor de catre semnatar. Astfel de masuri luate de companie nu il vor scuti pe semnatar de plata tuturor taxelor acumulate, plus dobanda aferenta si orice onorarii de colectare. Semnatarul trebuie sa fie de acord cu faptul ca serviciul furnizat poate fi intrerupt pe baza unei multitudini de motive, altele decat neglijenta companiei si ca pagubele rezultate in urma acestor intreruperi nu pot fi evaluate cu usurinta. Asadar, semnatarul trebuie sa inteleaga ca nu pot fi puse pe seama companiei astfel de chestiuni, ce nu tin de controlul direct si exclusiv al acesteia. Forma de raspundere a companiei privind propria neglijenta nu poate sa depaseasca, sub nici o forma, o suma echivalenta cu taxele platite de semnatar in contul serviciilor furnizate, in perioada producerii pagubelor. Compania nu va fi responsabila, sub nici o forma, pentru pagube, pierderi sau prejudicii speciale sau ulterioare.

Raspundere limitata

In mod expres, clientul trebuie sa inteleaga ca, folosind Dynamic Content, el este singurul care se expune unui eventual risc. Nici Dynamic Content, nici angajatii, membrii, agentii, furnizorii celui de-al treilea segment informational, brevetantii de piata ai companiei ori altii ca acestia, nu garanteaza ca servicul Dynamic Content va functiona fara intreruperi ori erori; nu garanteaza nici in privinta rezultatelor obtinute in urma folosirii serviciului server-ului, ori in privinta acuratetei, sigurantei sau continutului oricaruia dintre serviciile informationale ori a produselor aferente, sau furnizate prin intermediul server-ului Dynamic Content. In nici o imprejurare, inclusiv neglijenta, Dynamic Content, ori oficiile, agentii sau oricine altcineva implicat in crearea, producerea sau distribuirea serviciilor Dynamic Content, nu va raspunde de nici o dauna directa, indirecta, incidentala, speciala ori rezultata in urma folosirii/folosirii defectuoase a serviciilor Dynamic Content; ori care au la baza greseli, omisiuni, intreruperi, stergeri de fisiere, erori, defecte, intarzieri operationale ori de transmisie, sau orice eroare de functionare, puse sau nu pe seama destinului, erori de comunicatie, furturi, pagube sau acces nepermis la fisiere, programe si servicii Dynamic Content. Astfel, clientul trebuie sa inteleaga ca acest paragraf se va aplica la intreg continutul serviciului Dynamic Content. Lasand la o parte cele de mai sus, suma platita de client pentru indreptarea oricaror stricaciuni, pierderi si actiuni stipulate in contract, ofense, inclusiv neglijenta sau altele, nu va fi mai mare decat cea platita in termenii contractului.

SPAM & Unsolicited Commercial Email (UCE)

Dynamic Content nu permite trimiterea de Unsolicited Commercial Email (UCE) ori SPAM in cadrul retelei proprii. Simplificat, asta inseamna ca nu este permis clientilor Dynamic Content sa foloseasca reteaua noastra pentru a face tranzactii in UCE, nici sa permita altora accesul. Clientii Dynamic Content nu au voie sa gazduiasca, ori sa permita gazduirea vreunor siteuri sau informatii promovate de UCE din alte retele. Nerespectarea acestei politici aduce cu sine masuri drastice, inclusiv incheierea furnizarii serviciului. Incalcarea politicii SPAM a Dynamic Content va conduce, de asemenea, la sanctiuni severe. La cea mai mica banuiala ca exista o incalcare a politicii noastre SPAM, vom declansa imediat o investigatie in acest sens (in 48 de ore de la instiintare). Pe parcursul investigatiei, Dynamic Content ar putea restrictiona accesul clientului in retea, tocmai pentru a putea preveni viitoare incidente. In cazul in care clientul este gasit vinovat, Dynamic Content poate sa, la propria discretie, restrictioneze, suspende sau sa inchida contul respectiv. Ba mai mult, Dynamic Content isi rezerva dreptul de a cere despagubiri pentru orice costuri aferente investigarii unei incalcari a politicii sale, dovedite. In cazul in care caracterul infractiunii tine de sectorul penal, Dynamic Content va instiinta autoritatile legale competente. O prima incalcare ale acestei politici se vor concretiza in ceea ce se cheama „Administration Fee,” iar contul dumneavoastra va fi revazut in vederea inchiderii definitive. O a doua, va duce la inchiderea imediata a contului. VA RUGAM, NU TRIMITETI SPAM-uri de pe contul dumneavoastra! De vreme ce clientii nostri sunt, in cele din urma, responsabili pentru actiunile clientilor lor in cadrul retelei Dynamic Content, este recomandat ca acestia sa mearga pe o politica similara, sau chiar mai stricta in activitatile lor.

CHESTIUNI DE MAXIMA IMPORTANTA

INCEPAND DE ACUM, oricine gazduieste websiteuri sau alte servicii pe server-ul propriu, care permite accesul spammerilor, sau care conduce la stocarea IP-ului nostru intr-una dintre multele Spam Databases, va parasi imediat reteaua noastra. Server-ul nu va fi reconectat pana nu veti fi de acord sa le indepartati pe ORICARE si pe TOATE dintre urmele materialelor cu caracter ofensator si sa ne permiteti accesul pe server pentru a ne asigura ca intreg materialul a fost indepartat COMPLET. Astfel de infractiuni majore pot conduce la excluderea imediata si permanenta a server-ului din reteaua noastra, fara vreo instiintare prealabila a clientului. Orice server vinovat de o a doua incalcare a politicii noastre VA fi imediat si in mod permanent exclus din retea, fara vreo specificatie in acest sens.

IP Adress Ownership

Daca Dynamic Content ii desemneaza clientului o adresa Internet Protocol, dreptul de a folosi acea adresa Internet Protocol va apartine numai Dynamic Content, iar clientul va nu va putea folosi adresa respectiva fara permisiunea Dynamic Content, la propria discretie, pe perioada acestui contract. Dynamic Content va pastra si controla apartenenta tuturor adreselor si a numerelor Internet Protocol pe care le-ar putea desemna clientului, rezervandu-si dreptul de a modifica ori indeparta pe oricare si pe toate dintre aceste numere si adrese Internet Protocol, la propria discretie. Alocarea de adrese IP din partea noastra este limitata de noile politici ale RIPE. Acestea subliniaza ca folosirea adreselor IP pentru gazdele de siteuri pe baza de IP-uri nu va fi acceptata drept justificare pentru aparitia unor noi adrese IP.

Latimea Benzii si Spatiul de Disk Folosit

Clientul trebuie sa fie de acord cu faptul ca latimea benzii si spatiul de disk folosit nu pot depasi numarul de megabytes alocat intr-o luna pentru servicii, conform comenzii facute de client in Formularul de Comanda, si acestia trebuie sa fie distribuiti corespunzator, pe parcursul intregii luni. Clientii pot folosi 167 de Gb zilnic, iar in 30 de zile, cat are o luna, un total de 5010 Gb. O luna de 28 de zile asigura un transfer de 4676 Gb, iar una de 31, un transfer de 5177Gb. Site-uri care consuma peste limita noastra zilnica regulat, vor fi scoase din functiune, iar clientul va trebui sa caute un alt furnizor de servicii hosting care sa poate face cerintelor sale. Dynamic Content va monitoriza latimea si spatiul de disk folosite de catre clienti. Dynamic Content se va bucura de dreptul de a lua masuri corespunzatoare in cazul in care clientul depaseste limita stabilita in contract. Aici pot si incluse si stabilirea unor noi taxe, deconectare ori intrerupere a oricarui si a tuturor dintre serviciile noastre, sau incheierea acestui contract, actiuni care sunt pur si simplu la discretia Dynamic Content. Daca vom lua vreo masura represiva in aceasta sectiune, clientul nu va beneficia de returnarea nici unuia dintre onorariile platite anterior actiunii in discutie. Default email inbox-ul poate pastra mesaje pana la 180 de zile, trimise de 30 de zile si sterse de 7 zile (trash). Subfisierele email nu sunt sterse automat, intrucat aceasta este responsabilitatea clientului.

Securitatea Sistemului si a Retelei

User-ilor le este strict interzis sa incalce ori sa incerce a incalca securitatea retelei Dynamic Content. Astfel de infractiuni pot duce la raspundere civila sau chiar penala din partea acestora. Dynamic Content va investiga aspectele neclare, care ar putea indica astfel de infractiuni si solicita ajutorul, in cooperare, autoritatilor competente pentru urmarirea pe cale legala a user-ilor care sunt implicati in asemenea activitati. Aici sunt incluse, fara exceptii:

  • Accesarea de date nepermise sau logarea pe un server sau cont neautorizat.
  • Incercarea de verifica, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem ori a unei retele, sau chiar patrunderea in sistemele de securitate ori autentificare fara autorizatie.
  • Incercarea de a intra in contact cu alt user, gazda sau retea, inclusiv, fara exceptii, via mijloace de supraincarcare, „flooding,’ „mail bombing,” ori „crashing.”
  • Falsificarea oricarui header TCP/IP ori a vreunui segment informational al header-ului intr-un email sau stire.
  • A face demersuri in scopul obtinerii unor servicii la care userul respectiv nu are dreptul.

Instiinatarea Asupra Infractiunii

Dynamic Content nu are nici o obligatie de a verifica toate activitatile clientilor ori ale user-ilor, pentru a descoperi daca s-a savarsit vreo incalcare AUP, nici de a ne asuma responsabilitatea sa monitorizam sau sa investigam prin intermediul AUP activitati pe intregul Internet. Prima infractiune: Orice user, asupra caruia nu mai incape nici o indoiala ca ar fi incalcat vreun element al Acceptable Use Policy, va primi un email de avertizare. Dynamic Content poate suspenda temporar serviciul la discretie, pe baza unei decizii in scris, in scopul evitarii unor infractiuni viitoare.

Cea de-a Doua Infractiune

User-ii care au fost gasiti vinovati de o a doua incalcare a oricarui element al Acceptable Use Policy, vor fi imediat suspendati sau exclusi, fara vreo instiintare prealabila. Ne rezervam dreptul de a renunta la sectiunea IP implicata in Spam sau in plangeri Denial-of-Service, daca este evident ca activitatea respectiva a cauzat pagube considerabile altor user-i de pe Internet. Mai ales, daca exista transmisiuni deschise in reteaua dumneavoastra sau in cea a clientilor, ori daca atacurile denial of service pornesc chiar din reteaua dumneavoastra. In anumite cazuri deosebot de rare, s-ar putea sa fim nevoiti a face acest lucru inainte de a va contacta. Daca procedam astfel, sa stiti ca va vom da de stire cat mai repede cu putinta.

Suspendarea Serviciului ori Incheierea Acestuia

Dynamic Content isi rezerva dreptul de a suspenda accesul in retea oricarui client, daca, in opinia administratorilor de retea Dynamic Content server-ul clientului este sursa sau tinta unei incalcari a conditiilor AUP, ori din orice alt motiv pe care il alege Dynamic Content. Daca este detectata vreo activitate suspecta, toate conturile clientului in discutie vor fi dezactivate pana in momentul in care se va definitiva o investigatie. O instiintare prealabila a clientului nu este nicidecum asigurata. In cazuri extreme, va fi sesizata autoritatea legala in legatura cu activiatea in cauza. Clientul nu va fi creditat pe perioada in care sunt este suspendata aparatura. Dynamic Content isi rezerva dreptul de a-si modifica politica in orice moment. Toate sub-retelele, reseller-urile si server-ele administrate trebuie sa adere la cerintele se mai sus. Nerespectarea acestora va constitui un motiv de anularea imediata a contractului. Veti fi socotiti raspunzatori de actiunile clientilor dumneavoastra pe baza conditiilor discutate. Asadar, este in interesul dumneavoastra sa implementati un mod de lucru similar, ori chiar mai strict, altfel denumit si Acceptable Terms. Dynamic Content are dreptul de a refuza furnizarea serviciului oricarui client, in orice moment.

Despagubiri

Dynamic Content doreste sa sublinieze ca, in conformitate cu Acceptable Use Policy (AUP) si cu Terms of Service (ToS) pentru Dynamic Content, clientul va trebui sa ofere despagubiri companiei noastre pentru orice incalcare a Acceptable Use Policy (AUP) si a Terms of Service (ToS), care duce la pierderi pentru Dynamic Content, ori in cazul vreunei cereri la adresa companiei din partea unei a treia persoane. Asta inseamna ca, in cazul in care Dynamic Content este chemata in instanta din cauza activitatilor unui client ori ale unui client de-al acelui client, clientul respectiv va plati toate pagubele ce vor fi puse in seama Dynamic Content, plus costurile de judecata.

Alte Prevederi

Trebuie sa ne oferiti, si sa ne tineti permanent la curent cu, informatii valide despre dumneavoastra. E-mail-ul, fax-ul si telefonul sunt folosite in aceasta ordine. Orice solicitare din partea semnatarului ca Dynamic Content sa renunte la planegerile privind nerespectarea prevederilor acestui contract nu va functiona ca, sau considerata, o plangere continua si ulterioara, sau ca o plangere de nerespectare a altor prevederi. Semantarul nu va putea transfera ori delega termenii acestui contract fara consimtamantul prealabil al companiei. Dynamic Content poate face acest lucru oricand doreste, fara a avea nevoie de aprobarea semantarului, sau fara a-l instiinta in prealabil pe acesta. Compania isi rezerva dreptul de a-i suspenda clientului drepturile in baza acestui contract in orice moment, fara a se obliga la ceva. Dynamic Content nu este raspunzatoare de continutul oricaror alte websiteuri legate la reteaua Dynamic Content; link-urile sunt furnizate numai pe post de unelte de navigare pe Internet. Dynamic Content nu-si asuma nici o responsabilitate pentru astfel de activitati inadecvate, cum nu-si asuma raspunderea nici pentru incercarea unei persoane sau grup dea a acoperi o actiune intreprinsa de o alta persoana sau grup, care incalca politica Dynamic Content. Limba corporatiei noastre este engleza, capabila numai sa ofere informatii si comunicatii generale in scris. Dynamic Content nu este raspunzatoare de nici o problema pe care ar putea-o intampina afacerea dumneavoastra. Dynamic Content nu ofera garantii implicite ori scrise pentru nici unul dintre serviciile noastre. Dynamic Content nu garanteaza anumite finalitati. Aici sunt incluse pierderi de date rezultate in urma intarzierilor, a nelivrarilor, a livrarilor gresite, si orice/toate intreruperi puse pe seama Dynamic Content. Este absolut interzis hosting-ul ste-urilor cu continut ilegal ori al server-elor IRC pe conturile Dynamic Content. Conturile care contin astfel de materiale vor fi imediat inchise, fara nici un fel de rambursare. Dynamic Content isi rezerva dreptul de a elimina orice continut suspectat ca ar incalca drepturi de autor, marci sau orice alt continut daunator, la propria discretie.

Nu este permis hosting-ul serviciilor filesharing pe server-ele noastre. Motivul este acela ca astfel de siteuri sunt folosite frecvent pentru a expune materiale cu drepturile de autor cumparate.

Responsabilitatea Pentru Continut

Dumneavoastra, ca si client Dynamic Content, sunteti singurul responsabil pentru continutul stocat si expus in contul dumneavoastra Dynamic Content.